سایت های فروش طلا؛ کلاهبرداری یا کمک به بانک مرکزی!

در ماه‌های گذشته که قیمت طلا افرایش قابل توجهی داشته است، تعداد زیادی سایت یا عنوان فروشنده طلا سبز شده‌اند که مدعی هستند، پس از خرید طلا، هرگاه خریدار بخواهد فیزیک طلا یا قیمت به روز آن را پرداخت می‌کنند.

به گزارش اقتصاد ایران، با افزایش قیمت طلا، تعداد سایت‌های خرید و فروش طلا و طلای آب شده به شدت افزایش یافته است.

«یک ماه پیش از یکی از سایت‌های فروش طلا، چند گرم‌طلا خریدم و حالا که درخواست تحویل طلا را داده ام، می‌گویند طلا ندارند». این موضوع را محسن کارمند یک‌ شرکت خصوصی بیان می‌کند.

در ماه‌های گذشته که قیمت طلا هم در بازارهای جهانی و هم در بازارهای داخلی افرایش قابل توجهی داشته است، تعداد زیادی سایت یا عنوان فروشنده طلا سبز شده‌اند که مدعی هستند، پس از خرید طلا، هرگاه خریدار بخواهد فیزیک طلا یا قیمت به روز آن را پرداخت می‌کنند.

در گذشته نیز چنین سایت‌هایی در مورد خودرو، ارز دیجیتال و موبایل توسط افرادی سودجو ساخته شده بود که در حال حاضر تبدیل به پرونده‌های کثیرالشاکی شده‌اند.

تاکنون هیچ یک از مسئولان وزارت اقتصاد، وزارت صمت، بانک مرکزی و حتی اتحادیه طلا در مورد این سایت‌ها اظهار نظری نکرده‌اند و اصلا مشخص نیست، مجوز این سامانه‌ها توسط چه ارگانی صادر شده و می‌شود.

طلای ۱۸ عیار از ابتدای امسال تاکنون از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر گرم به ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار رسیده است که بازدهی ۸۷ درصدی را در ۲۵۰ روز گذشته نشان می‌دهد.

طلا به عنوان یکی از شیوه‌های سرمایه‌گذاری در بین ایرانی‌ها شناخته شده که علاوه بر استفاده زینتی، طلا به عنوان سپری در برابر تورم هم خریداری می‌شود.

کمک سایت ها به جمع آوری نقدینگی در بازار

یک کارشناس اقتصاد ایران، علی عابدی می‌گوید که این سایت‌ها می‌توانند در جمع آوری نقدینگی موجود در جامعه به بانک‌مرکزی کمک کنند. دیگر کارشناس اقتصادی محمد صادقی معتقد است که افرایش قارچ گونه این سایت‌ها می‌تواند یک موضوع خطرناک باشد و این سامانه‌ها باید هم از بانک‌مرکزی و هم از اتحادیه طلا مجوز داشته باشند تا در صورت ناتوانی آنها در پرداخت مطالبات مردم، ارگانی که مجوز داده، پاسخگو باشد.

کارشناسان اقتصادی معتقدند، سایت‌های خرید و فروش طلا که این روزها به سرعت تعدادشان زیاد شده، در صورت نبود متولی می‌توانند ضربه بزرگی به اقتصاد کشور بزنند.

منبع: فارس

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. خراب بمانه سایپا و ایران‌خودرو که آشغال تولید میکنند و ما هم ناچاریم آشغال شمارو به قیمت گزااااااف بخریم

    تو موشک و پهباد جز بهترینیم ولی خودرو تو گوه ترینیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا