اعلام اسامی ساختمانهای ناامن پایتخت
کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در راستای بررسی وضعیت ساختمانهای ناایمن شهر تهران اسامی ساختمانهای ناامن شهر را اعلام کرد.
به گزارش اقتصاد ایران، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمانهای ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمانهای بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.
مهدی بابایی؛ رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمنسازی ساختمانهای ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.
بابایی سختگیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمانهای ناایمن تردد میکنند، عنوان کرد. افزود: شهریورماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمنسازی این ساختمانهای به شهروندان ارائه شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمانهای ناایمن، شهرداران نواحی هستند. گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارائه اخطار ، نصب بنر اطلاعرسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.
بیتوجهی برخی مالکان نسبت به ایمنسازی
وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمنسازی ساختمانهای بحرانی تمام شود اما عقبماندگی وجود دارد. اظهار کرد: وضعیت ساختمانهای ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است. اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمنسازی و اخطارهای شهرداری و آتشنشانی بی توجه هستند.
عضو شورای شهر تهران افزود: از جمله، مالکان ساختمانهای شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبارخانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمنسازی انجام ندادهاند.
بابایی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمانهای ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند. تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثهای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبارخانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نمودهاند.
الزام شهرداران به پاسخگوی عملکرد خود
وی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمانهای ناایمن را ترغیب به ایمنسازی کنیم. اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است. از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است. خاطرنشان کرد: قوه قضاییه درباره این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد.
براساس این گزارش، جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداریهای مناطق برگزار شد. مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد. اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار میشود. تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.
منبع: تسنیم