آغاز ساخت نیروگاه های خورشیدی در استان البرز

با حضور استاندار البرز عملیات کلنگ زنی سه پروژه با سرمایه گذاری بالغ بر 9 هزار میلیارد تومان و همچنین امضای قراردادهای ایجاد نیروگاه های خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ایران، با حضور مجتبی عبداللهی استاندار البرز. اکبر قنبرپور مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام و جمعی از مسئولان استانی. عملیات کلنگ زنی سه پروژه بزرگ شامل مجتمع اقامتی، مجتمع اداری و تیرپارک با سرمایه گذاری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان. و همچنین امضای قراردادهای ایجاد نیروگاه های خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، برگزار شد.

پروژه تیرپارک در زمینی به مساحت ۱۵ هزار متر مربع، طرح ساخت ۳۳۰۰ سکونتگاه تمام هوشمند. در قالب شهرک سبز در ۱۴ بلوک در ۶ هکتار و مجتمع اداری در زمینی به مساحت ۲۳۸۰ متر مربع. با هدف احداث ۸۰ واحد اداری، طرح هایی هستند. که در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، عملیات احداث آنها آغاز شد.

همچنین به همین مناسبت، آیین امضای قرارداد با سرمایه گذاران برای راه اندازی نیروگاه های خورشیدی. در پیام در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار و با هدف تولید ۳۳ مگاوات برق خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی پیام برگزار شد.

ناترازی در تامین و توزیع برق در کشور وجود دارد/ضرورت توسعه نیروگاه خورشیدی
مجتبی عبداللهی در مراسم امضای قراردادهای احداث نیروگاه خورشیدی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، اظهار کرد: در دولت سیزدهم پروژه های قابل توجه و مهمی مورد بهره برداری قرار گرفت که تاثیر بسزایی در ارتقا زیرساخت ها داشت.

وی ادامه داد: درصدد هستیم این روند را در سایه وفاق و همدلی دولت چهاردهم نیز استمرار و تداوم بخشیم.

عبداللهی گفت: با توجه به ریل گذاری درستی که با توجه به شناخت نظام مسائل، موضوعات و مطالبات استان شکل گرفته در مسیر تقویت زیرساخت ها و سرانه ها در بخش های مختلف حرکت خواهیم کرد.

ایجاد و توسعه نیروگاه های خورشیدی

وی افزود: ناترازی در تامین و توزیع برق در کشور وجود دارد از این رو با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی کشور و بویژه استان البرز بلحاظ رشد سریع جمعیت، باید به سمت ایجاد و توسعه نیروگاه های خورشیدی سوق پیدا کنیم.

استاندار البرز گفت: از سرمایه گذارانی که در راستای احداث نیروگاه های خورشیدی ورود کنند، حمایت خواهیم کرد چراکه راهکار برون رفت از ناترازی های تامین و توزیع برق، همین رویکرد است.

وی افزود: ضرورت دارد کارخانه و مجموعه تولیدی پنل های خورشیدی با استانداردهای روز دنیا احداث شود تا فعالان این عرصه در جهت تامین پنل با مشکل مواجه نشوند.

عبداللهی گفت: بستر لازم برای احداث این واحد تولیدی در مجموعه ویژه اقتصادی پیام فراهم است.

منبع: ایلنا

نوشته های مشابه

۴ دیدگاه

  1. سیدمحمد میرمهدی:
    اگر بالای هرواحد مسکونی یک نیروگاه ۵ کیلووات بالای مساجد، مدارس ،ادارات ، اپارتمانها یک نیروگاه ۲۰ کیلووات ودر مزارع وکارخانه ها نیروگاه خورشیدی تا ۲۰۰ کیلووات نصب میشد نیاز به احداث نیروگاه های بزرگ نبود
    سرمایه گذاری برای دولت نبود هزینه نگهداری برای دولت نبود درمصرف اب صرفه جویی میشد الودگی هوا نداشتیم پدافند غیر عامل باپراکندگی نیروگاه داشتیم هدررفت انرژی درکارخانه ها وشبکه انتقال نداشتیم تحریم نداشتیم گرفتار نبودیم بافروش برق تولید شده با قرار داد تضمینی به وزارت نیرو درامد پایدار برای واحدهای مسکونی و مراکز غیردولتی داشتیم والان قطب انرژی منطقه بودیم
    وباتکنولوژی روز تولید برق داشتیم
    وباصادرات برق حرف اول را میزدیم و میتوانستیم به همه کشورها حتی اروپا برق صادر کنیم

    برای احداث مزرعه تخریب محیط زیست خواهیم داشت ولی احداث روی بامهااز محیط زیست تخریب شده توسط ساختمان‌ها استفاده بهینه خواهدشد مضافا براینکه با احداث مزرعه نیاز به احداث شبکه میباشد که ۲۰درصد انرژی تولید شده درشبکه مستهلک می‌شود ولی انرژی تولید شده روی بامها بدون هدر رفت به شبکه شهری منتقل میشود

  2. ای خدا ، ای پیغمبر . با پول فقط و فقط یکی از اختلاسها چندتا نیروگاه میشه ساخت،؟؟؟ فقط با پول یکیش ، بقیه ش هم نوش جونشون . خدا وکیلی خودتون بگید با 3 هزار ملیارد دلار چند تا نیروگاه میشه ساخت؟؟

  3. سلام راه حل فوری تامین برق که در زمان بسیار کوتاهی احداث و راه اندازی میشوند برای کشور ایران بجای احداث شبکه های گران قیمت در روستاها و در واحد های مسکونی تصمیمی درست و زود بازده می باشد.

  4. سلام . چندین سال پیش در سفری به منطقه ای به نام بهشت گمشده شیراز ملاحظه کردم که در این روستای کوچک بالای بام هر خانه پنل های خورشیدی تعبیه شده بود و هر خانه از برق پایدار و ارزان خورشیدی استفاده میکرد. واقعا جای تعجب و سوال است که چرا از چنین صنعت و دست آوردی سراسر ایران و خصوصا در البرز استفاده نمی‌شود. قطعا با استقبال مردم روبرو خواهد شد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا