
آیا سریال «وحشی» ارزش دیدن دارد؟
«وحشی» با کلوزآپهای از فضای سیاه و خشن معدن آغاز میشود. فضایی که خط ابتدایی ورود به یک داستان تلخ و تاریخ است. سطح خشونت و تیرگی قسمت تا جایی است که در تیتراژ این موضوع را به اطلاع مخاطب میرساند. ماشین و ظاهر زندگی داوود نشان از مشکلات مالی اش میدهد. آنجایی که حتی توان خرید یک عروسک را ندارد و فروش زمینی در ناکجاآباد تنها راه نجات خود میداند.
به گزارش اقتصاد ایران، به نقل از فرارو در روزهای گذشته قسمت اول سریال «وحشی» به کارگردانی هومن سیدی از فیلم نت پخش شد.
به گزارش فرارو، «وحشی» در ژانر معمایی و اجتماعی با بازی جواد عزتی و نگار جواهریان ساخته شده است. این سریال با پخش اولین قسمت با نظرات مختلفی روبهرو شد، اما آیا «وحشی» ارزش دیدن دارد؟
داستان سریال وحشی
این سریال روایتگر داستان فردی به اسم داوود که تلاش میکند خود را از سیاهی و فقر نجات دهد، اما ناخواسته درگیر ماجرای میشود که سرنوشتش را تغییر میدهد. نقطه عطف قصه در قسمت اولی جایی است که داوود در مسیر برگشت از زمین، با بچههایی روبهرو میشود که تنها هستند. او ابتدا به بچهها اهمیت نمیدهد، اما احساس نگرانی باعث میشود تا آنها را با ماشین قراضه اش به مقصد برساند
کارگردان و بازیگران سریال وحشی
هومن سیدی (کارگردان)
جواد عزتی
نگار جواهریان
احسان امانی
آیا «وحشی» ارزش دیدن دارد؟
«وحشی» با کلوزآپهای از فضای سیاه و خشن معدن آغاز میشود. فضایی که خط ابتدایی ورود به یک داستان تلخ و تاریخ است. سطح خشونت و تیرگی قسمت تا جایی است که در تیتراژ این موضوع را به اطلاع مخاطب میرساند. ماشین و ظاهر زندگی داوود نشان از مشکلات مالی اش میدهد. آنجایی که حتی توان خرید یک عروسک را ندارد و فروش زمینی در ناکجاآباد تنها راه نجات خود میداند. به نظر میرسد او برادرش را در دعوا و درگیری از دست داده است به همین دلیل تبدیل به یک شخصیت محافظه کار و ترسو شده است.
تدوین و فیلمبرداری سریال نیز به گونهای صورت گرفته که فقر و درد را به مخاطب القا کند. هومن سیدی به با هوشمندی به سراغ داستانی رفته تا قدرت کارگردانی خود را به رخ مخاطب بکشد. همچنین بر اساس نظر مخاطبان و منتقدان قسمت اول این سریال نقطه بازگشت جواد عزتی به اوج بازیگری است.
برای نقد سریال وحشی باید منتظر ادامه داستان ماند، اما قسمت اول نشان داد که این سریال ارزش دیدن و وقت گذاشتن دارد.
اگه از یه جمله منفی بارها بنویسی بهش فکر کنی بعد از تکرار زیاد ممکن نیس رو ذهن اثر نداشته باشه اگه اتفاقات تلخی روایت میشه برای فرهنگ سازی اموزش و ارائه مفاهیم اخلاقی اجتماعی مفید ممکن نخواهد بود مگر اینکه در کنار شخصیت منفی روایت منفی اتفاقات منفی شخصیت های مثبت جذاب اتفاقات مثبت جذاب هم باشه یه تناسبی که اگر یه جاهایی خشونت در حد سریال دکستر یا و… نمایش داده میشه در مقابل زیبایی فداکاری مهربانی و احساسات و عواطف رو هم در حد کمال ارایه کنن به نظر من باید موقع نوشتن و خوندن سناریو باید بهش توجه کنن سپاسگدارم