تعطیلی شنبه‌‌ها به کجا رسید؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: نه‌ تنها احتمال بررسی مجدد تعطیلی شنبه‌ها در این کمیسیون وجود دارد بلکه حتی امکان دارد کمیسیون اجتماعی بر تعطیلی روز شنبه اصرار هم بورزد.

به گزارش اقتصاد ایران، علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اظهار نظر یکی از اعضای هئیت رئیسه‌ مجلس درباره احتمال بررسی مجدد لایحه تعطیلی شنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی گفت: با توجه به مخالفت هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه تعطیلی شنبه‌ها و بازگشت آن به مجلس، طبق آیین نامه داخلی، لایحه مذکور توسط هیئت رئیسه به کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر افزایش تعطیلات پایان هفته، یک بار فرایند طرح در صحن علنی مجلس را طی کرده و به تصویب رسیده، امکان پس گرفتن لایحه توسط دولت وجود ندارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه امکان بررسی مجدد لایحه تعطیلی شنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی و اصرار ما بر روی این لایحه وجود دارد، عنوان کرد: با توجه به شرایط موجود، لایحه تعطیلی شنبه‌ها باید دوباره در دستور کار کمیسیون قرار بگیرد و پس از اینکه نظر کمیسیون را گرفت مجدد باید فرایند طرح آن در صحن علنی مجلس طی و در صحن بررسی و رأی‌گیری شود. بنابراین هم حق کمیسیون اجتماعی مجلس به عنوان کمیسیون تخصصی و هم صحن علنی مجلس است که دوباره راجع به تعطیلی روز شنبه اظهار نظر کنند.

منبع:خبرنامه دانشجویان ایران

نوشته های مشابه

۶ دیدگاه

  1. اگر شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت با تعطیلی شنبه ها مخالفند پس با تعطیلی پنجشنبه ها موافقت کنند، اگر با تعطیلی پنجشنبه ها هم مخالف هست پس چرا کارمندان مستقر در تهران که مرکز مبادلات اقتصادی کشور است هم اکنون پنجشنبه ها تعطیلی هستند؟ آیا این عدالت است؟!!! مجلس باید اشکالات مطرح شده توسط شورای نگهبان را حل کند نه اینکه کلا این موضوع را از دستور کار مجلس خارج نماید. ظاهرا مجلس عادت کرده بجای حل مساله، صورت مساله را پاک می کند!!!. جسم این مردم از مشکلات معیشتی دردمند است با روح و روان آنها بازی نکنند.

    1. با توجه به جایگاه عدالت در شرع مقدس اسلام و در اجرای بند (9) اصل (3) قانون اساسی، اصلاح لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری واجب شرعی و الزام قانونی است چون در حال حاضر کارمندان دولت در تهران پنجشنبه ها تعطیل می باشند و کارمندان دولت در شهرستان ها از این تعطیلی محروم هستند. با عنایت به اینکه مساله مذکور مصداق کامل تبعیض و بی عدالتی است مجلس مکلف است یا تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی را لغو کند یا کارمندان شهرستانی نیز مانند کارمندان تهرانی از تعطیلی پنجشنبه ها برخوردار شوند.

  2. ضرورت و مزایای افزایش تعطیلات پایان هفتهکارمندان دولت :1- افزایش تعطیلات پایان هفته از آنجا که توسط 136 نفر از نمایندگان ملت به تصویب رسیده مخالفت با آن موجب بی اعتبار شدن مجلس و کاهش مشارکت در انتخابات آینده می شود. 2-از آنجا که کارمندان مستقر در تهران هم اکنون پنجشنبه ها تعطیل هستند مخالفت با افزایش تعطیلی هفتگی کارمندان دولت موجب تبعیض و بی عدالتی علیه کارمندان سازمانی دولتی مستقر در شهرستان ها می شود.3- تعطلات دو روز پایان هفته باعث وحدت رویه در تعطیلات واحد های ستادی و واحدهای شهرستانی شده و افزایش هماهنگی آنها را موجب می گردد.4- کارمندان تهرانی به دلیل بهره مندی از تعطیلی پنجشنبه ها، در طی سال 53 روز بیشتر از کارمندان شهرستانی از تعطیلات رسمی برخوردارند این مساله باعث نارضایتی شدید کارمندان شهرستانی و کاهش انگیزه شغلی و کاهش بهره وری آنان می شود. 5- افزایش تعطیلی هفتگی کارمندان موجب صرفه جویی در مصرف آب و برق می گردد. 6-باعث کاهش یک ششم از هزینه های تلفن، اینترنت، بنزین و گاز ادارات دولتی و حذف هزینه نهار کارکنان مستقر در تهران می شود 7- فرصت تعاملات بیشتر اعضای خانواده و تحکیم بنیاد خانواده را افزایش می دهد. 8- تعطیلات دو روز در پایان هفته فرصت لازم برای رفع خستگی جسمی و ذهنی کارکنان و آمادگی بیشتر آنها برای انجام وظایف شغلی در هفته آتی را فراهم می آورد. 9- بجز کشور جیبوتی بقیه کشورهای دنیا تعطلات هفتگی آنها بین دو تا سه روز در هفته می باشد، به نظر می رسد این رویه، موجب افزایش بهره وری کارکنان دولت مخصوصا کارکنان زن شود. اینکه بخاطر اعمال نفوذ برخی افراد بی ربط، این مصوبه مجلس بدون دلیل شرعی و قانونی محکمه پسند، رد شود جای تاسف است و مثل به توپ بستن مجلس در زمان محمد علی شاه قاجار است؟ مخالفت با این موضوع به معنی آنست که 136 نفر نماینده مجلس، 30 نفر عضو هیات دولت و دو نفر مرجع تقلید(آیت الله جوادی آملی و آیت الله گرگانی) از درک درستی برخوردار نیستند چون با این تعطیلات موافقند؟

  3. چه چیزی بیشتر از حفظ حیثیت و اعتبار مجلس و مبارزه با بی عدالتی و تبعیض، اولویت دارد؟ اینکه مساله افزایش تعطیلات پایان هفته حدود دو سال است که توسط دولت و مجلس پیگیری میشود و وقت و هزینه زیادی برای بررسی این موضوع اختصاص یافته نشان دهنده اولویت بالای آن می باشد. اینکه 136 نفر نماینده مجلس، 30 نفر عضو هیات دولت و دو نفر مرجع تقلید(آیت الله جوادی آملی و آیت الله گرگانی) به این مساله پرداخته اند نشان دهنده اهمیت و اولویت بالای افزایش تعطیلات پایان هفته کارمندان دولت است.

  4. لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص افزایش تعطیلات پایان هفته کارمندان دولت در حدود دو سال توسط دولت و مجلس و تشکل های مختلف اقتصادی مورد بررسی جامع قرار گرفت اما علی رغم آنکه این لایحه پانزده سال هست که در تهران در حال اجرا است ولی هنوز به تصویب نهایی نرسیده دلیل آن کدامیک از گزینه های زیر میتواند باشد:
    الف- متخصصان سازمان اداری و استخدامی کشور از تعهد یا دانش تخصصی لازم برخوردار نمی باشند؟
    ب- معاونت حقوقی ریاست جمهوری در بررسی لاحیه فوق، از کفایت لازم برخودار نبوده است؟
    پ- هیات دولت در فهم و تشخیص موضوعات مهم و راه حل آنها از توانایی کافی برخوردار نیست؟
    ج- رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی از دانش حقوقی، فقهی و آگاهی لازم در این موضوع برخوردار نبوده اند؟
    د- اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس از تعهد و تخصص لازم برخودار نیستند؟
    ر- شصت و سه درصد از نمایندگان مجلس موافق با این طرح، به لحاظ عقیدتی و دانشی واجد صلاحیت نیستند؟
    و- شورای نگهبان تحت تاثیر توهم و نظر شخصی برخی افراد بی ربط در خصوص طرح مذکور بی طرفانه عمل نکرده است؟

  5. ما کارمندان دولت تا برقراری عدالت منتظریم. طرح اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری درخصوص افزایش تعطیلات آخر هفته کارمندان دولت، حدود دو سال توسط صاحبنظران سازمان اداری و استخدامی و تشکل های اقتصادی و کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد و 136 نفر نماینده مجلس، 30 نفر عضو هیات دولت و دو نفر مرجع تقلید(آیت الله جوادی آملی و آیت الله گرگانی) آنرا کردند. کلیه افراد و شوراها و نهادهایی که در این خصوص کوتاهی و کارشکنی کردند و یا با دلایل واهی با این لایحه (مصوبه) مخالفت نمودند آماده باشند چون از آنان نزد امید و یاور مظلومان و ستم دیدگان جهان حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) گلایه خواهیم کرد. پس شما هم منتظر باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا