توصیه مهم بایدن به نتانیاهو برای انتقام از ایران
جوبایدن اعتراف کرد که بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی و جنگافروزیهای رژیم اسرائیل است.
به گزارش اقتصادایران، رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره عواقب هرگونه حمله به ایران خطاب به دولت رژیم اشغالگر گفت: «هیچ دولتی بیشتر از دولت من به اسرائیل کمک نکرده است.»
«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که صهیونیستی خودخوانده است شامگاه جمعه در اظهاراتی گفت: «اسرائیلیها تاکنون درباره نحوه واکنش خود به حمله ایران تصمیمی نگرفتهاند. اگر جای آنها بودم به گزینهای غیر از حمله به تأسیسات نفتی ایران فکر میکردم.»
او افزود: «هیچ دولت آمریکا به اندازه دولت من به اسرائیل کمک نکرده است. هیچ دولتی. فکر میکنم بیبی (بنیامین نتانیاهو- نخست وزیر رژیم صهیونیستی) باید این را به خاطر داشته باشد. آیا او میخواهد روی انتخابات اثر بگذارد؟ نمیدانم، ولی روی آن حساب نمیکنم.»
بایدن همچنین درباره عواقب شکست احتمالی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری جاری آمریکا هشدار داد و گفت: «نگران واکنش ترامپ در صورت باخت در انتخابات هستم.»
او مجددا به مسئله حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران پرداخت و گفت: «تیمهای ما و اسرائیلیها مداوم در ارتباط هستند. آنها (صهیونیستها) تاکنون تصمیمی نگرفتهاند، باید تا زمان تصمیمگیری آنها و گفتوگو درباره این مسئله با آنها صبر کنیم.»
رئیس جمهور آمریکا درباره نحوه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا گفت: «این انتقابات قطعا آزاد و عادلانه است، اما نمیدانم که صلحآمیز خواهد بود یا خیر.»
او در ادامه اظهارات خود، رویکردی ضدایرانی اتخاذ کرد و گفت: «در حال حاضر در حال بررسی اعمال تحریمها علیه ایران هستیم.»
بایدن که به اذعان خود، بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی و جنگافروزیهای این رژیم است در ادامه مدعی شد و گفت: «مسئله مهم، جلوگیری از وقوع جنگ تمامعیار در منطقه خاورمیانه است. در همین راستا، بهدنبال جذب حمایت جامعهجهانی برای آتشبس و صلح در خاورمیانه هستیم.»
او در ادامه ادعای خود پیرامون تلاش برای دستیابی به آتشبس در منطقه گفت: «اسرائیل حق دارد به حملات ایران حزبالله و حوثیها پاسخ دهد، اما آنها باید مراقب باشند.»
ادعای بایدن درحالی است که آمریکا مکررا از حق وتوی خود، علیه صدور هرگونه قطعنامه از سوی شورای امنیت علیه رژیم صهیونیستی و یا صدور قطعنامه برای دستیابی به آتشبس در غزه بهطور الزامآور استفاده کرده است.
از طرفی، به اذعان کارشناسان صهیونیستی و آمریکایی، رژیم صهیونیستی بدون حمایت آمریکا نمیتوانست دست به چنین جنایاتی در غزه یا لبنان یا دیگر نقاط منطقه بزند.
اخیرا نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل نیز در واکنش به طرح بایدن برای دستیابی به صلح در غرب آسیا، در نشست ویژه شورای امنیت پیرامون تحولات منطقه گفت: «با توجه به شدت گرفتن تنشها در منطقه و عدم تمایل اسرائیل به صلح، باید گفت که آمریکا درحال مذاکره با خود است و میخواهد جهان را گمراه کند تا همگی باور کنند که واشنگتن بهدنبال صلح است.»
از طرفی، مخالفت لفظی او با حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به صنایع نفتی و تأسیسات غیرنظامی ایران درحالی مطرح میشود که ایران شامگاه سهشنبه، طی عملیات «وعده صادق ۲» در پاسخ به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن «شهید اسماعیل هنیه» در تهران که نقض حاکمیت ملی ایران بود، همچنین ترور سردار «عباس نیلفروشان» مشاور ارشد نظامی ایران در لبنان و «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزبالله لبنان در بمباران جنوب لبنان، صدها موشک را به سمت اراضی اشغالی شلیک کرد.
«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران با اشاره به بیش از ۲ ماه خویشتنداری ایران در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی و به شهادت رساندن شهید هنیه در تهران، و تداوم جنگافروزی این رژیم در غزه و گسترش آن به خاک لبنان که تاکنون منجر به شهادت بیش از ۴۲ هزار نفر از مردم مظلوم غزه و لبنان شده است، گفت که جمهوری اسلامی ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور ملل متحد استفاده کرده و منحصرا پایگاههای نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است.
پیشتر شبکه تیآرتی گزارش داد که بایدن در پاسخ به این سوال که آیا نگران احتمال حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات نفتی ایران و افزایش قیمت جهانی نفت به تبع آن است، گفت: اگر طوفانی بیاید، قیمتها بالا میروند. نمیدانم؛ چه کسی میداند.
بایدن، چهارشنبه، گفته بود که آمریکا از حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به تاسیسات هستهای ایران حمایت نمیکند.
او پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران گفت که آمریکا در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی درباره گزینههای آن برای پاسخ به اقدام نظامی ایران است.
دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل، پیشتر، با تاکید بر اینکه «پاسخ ما صرفاً به تجاوزگر خواهد بود» گفت: چنانچه در این میان کشوری به تجاوزگر کمک کند، آن کشور هم شریک جرم و هدف مشروع تلقی خواهد شد. توصیه ما این است که وارد تقابل رژیم اسرائیل و ایران نشوند و خود را از این معرکه کنار بکشند.
منبع: ایسنا