جزئیات تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد

علی فرهادی اعلام کرد که وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ با کمبود ۱۷۶ هزار معلم مواجه بوده و ۹۳ هزار نفر از این تعداد را تأمین کرده است.

به گزارش اقتصاد ایران، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در نشستی با رسانه‌ها اعلام کرد که برای مهر ۱۴۰۳ با کمبود ۱۷۶ هزار معلم مواجه بوده‌ایم که ۹۳ هزار نفر از این تعداد تأمین شده و باقی مانده با اضافه تدریس معلمان شاغل و بازنشسته جبران می‌شود. وی همچنین به مشکلات استان‌های البرز، تهران، همدان و خراسان رضوی در حوزه کمبود معلم اشاره کرد و افزود که تلاش‌ها برای رفع این مشکلات ادامه دارد.

کمبود ۱۷۶ هزار معلم در سال تحصیلی ۱۴۰۳

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، در نشست اخیر خود با رسانه‌ها از وجود کمبود ۱۷۶ هزار معلم برای سال تحصیلی مهر ۱۴۰۳ خبر داد. وی اعلام کرد که تاکنون ۹۳ هزار نفر از این کمبود تأمین شده‌اند و برای جبران باقی‌مانده این تعداد، از معلمان شاغل برای اضافه تدریس و همچنین از معلمان بازنشسته برای تدریس در سال جدید تحصیلی استفاده خواهد شد. فرهادی تأکید کرد که کمبود معلم به‌ویژه در برخی استان‌ها بحرانی‌تر است و نیاز به رسیدگی بیشتری دارد.

استان‌های بحرانی در کمبود معلم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش به برخی از استان‌ها که با مشکلات جدی‌تری در زمینه کمبود معلم مواجه هستند، اشاره کرد. وی اظهار داشت که استان‌های البرز، شهرستان‌های تهران، همدان و خراسان رضوی نیاز به توجه و تلاش بیشتری دارند تا معلمین لازم برای مدارس این مناطق تأمین شود. این استان‌ها به دلیل جمعیت بالای دانش‌آموزی و کمبود معلمان به طور ویژه‌ای نیازمند برنامه‌ریزی و اقدامات فوری هستند.

پرداخت حق‌الزحمه معلمان برای امتحانات خرداد

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: امسال برای اولین بار، بخش عمده‌ای از حق‌الزحمه معلمان برای امتحانات خردادماه به‌موقع واریز شده است. در حال حاضر، بدهی قابل توجهی به معلمان شاغل در این زمینه وجود ندارد. این اقدام به‌عنوان گامی مثبت در جهت بهبود وضعیت مالی معلمان شاغل محسوب می‌شود و نشان‌دهنده توجه ویژه وزارتخانه به این مسئله است.

برگزاری تکمیل ظرفیت برای آزمون استخدامی

فرهادی در بخشی از سخنان خود به موضوع تکمیل ظرفیت برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش اشاره کرد و از وجود ۲۴ هزار ظرفیت خالی خبر داد. وی افزود که حدود ۶۰ درصد از این ظرفیت‌ها به سهمیه‌های خاص اختصاص دارد. برای رفع این مشکل، مصوبه‌ای از سران قوا دریافت شده تا بخشی از این سهمیه‌ها به افراد عادی تعلق گیرد. به گفته او، به‌زودی و احتمالاً در هفته آینده فراخوان عمومی برای تکمیل این ظرفیت‌ها از میان داوطلبانی که به مرحله مصاحبه دعوت شده بودند، اعلام خواهد شد.

نیاز به استخدام سرایدار در مدارس

یکی دیگر از موضوعاتی که فرهادی به آن پرداخت، نیاز جدی مدارس به نیروی سرایدار و خدمتگزار بود. وی اعلام کرد که حدود ۴۷ هزار نیروی سرایدار و خدمتگزار برای مدارس کشور مورد نیاز است. این مسئله به سازمان اداری و استخدامی اعلام شده است.

اما به دلیل اولویت استخدام معلمان در سال‌های گذشته، به استخدام سرایدار توجه کافی نشده. اکنون این مسئله به یکی از مشکلات جدی مدارس تبدیل شده است. فرهادی تأکید کرد که تلاش‌ها برای جبران این کمبود ادامه دارد و استخدام نیروهای سرایدار به تعداد بازنشسته‌ها وابسته است.

منبع: جهان صنعت

نوشته های مشابه

۱۰ دیدگاه

  1. سلام در سخنان آقای فرهادی گفته بود کسانی که کارنامه قرمز هستند میتونند خرید خدمات بشن به شرط اینکه سال ۱۴۰۲ و۱۴۰۳ به صورت غیردولتی تدریس کرده باشن

  2. این ناعدالتی محض هست ماها که پارسال کارنامه سبز شدیم و سر هیچی تو مصاحبه رد شدیم،اومدن تکمیل ظرفیت رو برا همه گذاشتن و شرط جنسیت هم برداشتن ،الان برا امسال دارن میگن فقط کسایی که رفتن مصاحبه ،اگه اینجور هست پارسال هم تکمیل ظرفیت فقط باید برای کسایی میبود که مصاحبه رفته بودن ،این واقعاً ناعدالتی محض هست اگه اینجور بود ماها الان باید سر کار می بودیم ،الان کی جوابگوی ما کارنامه سبزهایه پارسال هست ؟این چه عدالتی هست داخل این مملکت ؟هرکی میاد یه طرح برا خودش اجرا میکنه ،،کی جوابگوی عمر از دست رفته ما هست ،این چه عدالتی هست چرا کسی جوابگو نیست؟

    1. اولویت با کسانی بود که نمره کتبی بالایی داشتن. یعنی بیشتر همونایی قبول شدن که کارنامه هاشون سبز بوده.
      من خودم کارنامه سبز بودم، نمره کتبیم خیلی خیلی بالا بود. و قبول شدم.
      شما هم اگه نمره کتبیتون بالاتر از قرمز ها بوده، خب باید قبول میشدید دیگه. ممکنه یکنفر از شهر دیگه بدون امتیاز بومی، امتیازش از شما بیشتر بوده و نسبت به شما اولویت داشته.
      پس کسی حق کسی رو نخورده.
      در واقع مشکل اینجاست که با وجود کمبود نیرو، حاضر نیستن تعداد بیشتری پذیرش کنن.

    2. چرا سهمیه های بنیاد شهید خالی مونده ولی نمیان اونایی که مصاحبه رفتن قبول کنن .کسی که مدرک لیسانس یا فوق لیسانس گرفته میتونه از عهده کلاس درسش بر بیاد.شابد کسی نتونه اون لحظه مصاحبه آمادگی داشته باشه .چون همیشه وقتی کسی امتحان یا مصاحبه داره نمیتونه بخوابه و موجب حواس پرتی میشه .خودتون هم درک کنید .هفته اول تدریس جور نشه. دیگه هفته بعدی تجربه میاد دستش.ادم بیسواد هم اگه یک ماه نقشه برداری کار کنه میتونه به اندازه یه مهندس نقشه بردار برداشت کنه به هر حال وقتی کارش به مدت یک هفته تا یک ماه افتاد رو غلطک تجربه کسب می کنه.دقیقا مصاحبه استخدامی ها مثل اینه که یه نفر بی تجربه رو ببرن بگن این ماشین باز کن و ببند . آخه مگه تا یه دوره ای نرفته باشه میشه یا اینکه بزار یه مدت کار کنه اگه نتونست ازش نخواه

    3. درسته که قرمزها هم در تکمیل ضرفیت شرکت کردند ولی چون کارنامه سبزهای که مصاحبه رد شده بودند امتیازشان بیشتر بود اکثریت ۹۰ درصد فقط کارنامه سبز ها قبول شدند
      پس ناراحت نباش چه شامل قرمز ها بشه چه نشه یکی هست

  3. سلام
    اگر کسانی را که به مصاحبه دعوت شده اند را برای خدمت فرا بخوانید خدا رااز خود راضی و خشنود ومردم را متشکر و قدردان خود کرده اید. انشاالله

  4. این چه عدالیست پارسال دوستانم کارنامه قرمز بودن برداشتنشون ولی امسال امتیازم بالا بود کارنامه قرمز شدم به ما که رسید خشک شد ازطرفی هم میگن حمایت جوانی جمعیت ،بنده متأهلم بادو دختر ومستاجر وبیکار کسی هم جویای حالمون نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا