حرفهای جنجالی پزشکیان در اصفهان!
پزشکیان تأکید کرد: اگر با صندوقهای رای قهر کنید، به همانها رای میدهید که به محدودیت بیشتر اعتقاد و باور دارند. رای بدهید تا نگاه ظریف و ظریفها حاکم شود.
به گزارش اقتصاد ایران، مسعود پزشکیان امروز، همراه با ظریف و هیئت همراه با اقشار مختلف مردم اصفهان دیدار و گفتوگو کرد.
پزشکیان در دانشگاه اصفهان گفت: مشکل بیکاری در اصفهان راحت قابل حل است؛ درها را باز کنید که گردشگر بیاید.
او ادامه داد: مشکل آب زایندهرود هم قابل حل است؛ اگر کسانی حاکم شوند که به تخصص و کارشناسی باور داشته باشند.
پزشکیان تأکید کرد: اگر با صندوقهای رای قهر کنید، به همانها رای میدهید که به محدودیت بیشتر اعتقاد و باور دارند. رای بدهید تا نگاه ظریف و ظریفها حاکم شود.
وی افزود: اجازه نخواهیم داد اقوام و مذاهب و ادیان را نادیده بگیرند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اجازه نخواهیم داد دانشجو به دلیل باورش اخراج و استاد به دلیل اعتقادش بازنشسته شود.به عنوان یک ایرانی، مطالبهگر حقوق شما خواهم بود.
شما یک سود عدم شرکت در انتخابات را به بنده بگویید تا من چندین سود شرکت و چندین ضرر عدم شرکت را برای شما برشمارم.
اصل شرکت در انتخابات و حتی میزان رأی الزاماً برای هیچ نظامی مشروعیت نمی آورد. مگر ندیدیم در برخی کشورها حکام با نزدیک ۱۰۰ در صد رای مردم را اخذ می کنند!!! مهم عمل به وعده ها و حرکت در مسیر خواست مردم است.
پمی دانم چقدر سرخورده و ناامید هستین. می دانم بارها و بارها به صندوق رای اعتماد کردین و نتیجه مطلوب را ندیدین. اما آیا واقعا راه دیگری هست؟ باید نشست و دید مدعیان پرگو و بی هنر با پیشینه های شناخته شده بر سر کار آیند و ایران عزیز ما را بیش از گذشته ایرانستان می کنند؟
عمق راهبردی از نظر من دل های مردم ایران و میزان رضایت آنها از حاکمان فعلی کشور است.
پمردم نگران مصادره رأی خود به نفع نظام در فردای انتخابات نباشند. بسیاری از مردم به دلیل مصلحت پای صندوق های رأی حاضر می شوند. هیچ کس، حتی خود من، حق ندارد مشارکت مردم را در پای منافع و اهداف موهوم ذبح کند.
شعب ابی طالب هم در صدر اسلام ۳ سال طول کشید نه ۴۰ سال.
ضمن اینکه پیامبر، اصحاب آن حضرت و همه مردم در تحریم، گرسنگی و انواع سختی ها قرار داشتند و حتی حضرت خدیجه در آن دوره رحلت نمودند؛ نه مثل حالا که قاطبه مردم در شعب ابی طالب قرار دارند اما عموم مسیولین و خانواده های آنها، مدافعان تحریم و کاسبان تحریم در قلعه های امن در ناز و نعمت زندگی می کنند و از مردم انتظار دارند تا ابد در شرایط سخت زندگی کنند.
آقایان می گویند رییس جمهور باید سرباز ولایت باشد اما من معتقدم رییس جمهور سرباز، گماشته و وکیل جمهور، یعنی مردم است. ولایت به اندازه کافی نماینده و مدعی دارد.
خدا، عقل و سنت پیامبر و ائمه به ما اجازه نداده مردم را با زور و جبر به مسیری ببریم که خواهان آن نیستند.
اگر مدعیان معتقدند سیاست های داخلی و خارجی ما خواست مردم است، چرا به جای استناد به تجمعات بعضاً مصنوعی و کم تعداد طی رویه های قانونی سوال را از مردم نمی پرسند و جواب نمی گیرند؟ (رفراندم)
چرا حامیان اقلیت که در تظاهرات و تجمع های به اصطلاح خودجوش دیده می شوند جملگی سیر و فربه به نظر می رسند و خبری از گرسنگان، مستاجر ها و بی کارها در آن ها نیست؟
آقایان مدعی طرح زور یک آیه یا روایت نشان بنده بدهند که پیامبر یا ائمه علیهم السلام در برخورد با زنانی که حجاب سر نداشته اند امر به مجازات، بازداشت، توقیف اسب و شتر یا اخذ فلان مبلغ درهم و دینار نموده اند!!!
مشکل ما با امریکاست، چرا به جای مذاکره مستقیم با واسطه های منفعت طلب روبرو می شویم و کودکانه با واسطه پیام می دهیم و با واسطه پیام می گیریم؟ چطور از جنگ با آمریکا نمی ترسیم اما از مذاکره مستقیم هراس داریم؟
اگر بنده پس از گرفتن رأی شما و تصدی پست ریاست جمهوری به خواست شما عمل نکردم رأی خودتان را پس بگیرید. اگر نتوانم تغییرات حداقلی را صورت دهم کنار می کشم
با چوب و باتون ، با تهدید نمی شود
چوب و باتون نمیتوان و نباید با مردم گفتوگو کرد، با دستور و تهدید نمیتوان مردم را وادار به کاری کرد، باید یاد بگیریم با جوانان به زبان منطق حرف بزنیم، جوانان آینده این کشور هستند، نباید بگذاریم سرمایه ها به این راحتی از دست بروند
معاویه زمان خود را بشناسید…