رازهای جنجالی درباره زندگی شخصی سعید راد/ نوش آفرین کیست؟

سعید راد که از اواخر سال گذشته، اخبار نگران‌کننده‌ای راجع به سلامتی وی منتشر شده بود، درحالی‌که تنها ۳ ماه تا فوت کردن شمع ۸۰ سالگی‌اش مانده بود، درگذشت. سعید راد پس از اینکه در اواسط دهه ۶۰ ممنوع التصویر شد، ایران را ترک کرد و مدتی در هند، کانادا و ایالات متحده آمریکا به سر برد. وی در سال ۱۳۷۸ به وطن بازگشت و پس از سال‌ها دوری از سینما در دوئل به کارگردانی احمد رضا درویش ایفای نقش کرد.

به گزارش اقتصادایران، احمد نجفی همراه با بهترین رفیقش سعید راد در برنامه هم‌رفیق، با اجرا و کارگردانی شهاب حسینی حضور پیدا کرد و در این برنامه از عشق دیوانه وار سعید راد به خواننده مطرح نوش آفرین چنین گفت: سعید عاشق یه خانمی شده بود، پدر ما رو درآورده بود، می‌گفت زنگ بزن بگو اگه امروز نیای من ببینمت، همین امشب تا فردا خودکشی می‌کنم، سه بار من رو وادار کرد این کار رو بکنم گفتم چقدر میخوای خودکشی کنی تمومش کن این عشق رو، یک اتاق داشت که تمام سقف و دیوارهاش عکس بود (نمی‌خوام اسم ببرم از این خانم ولی هنرپیشه بود و یه سابقه تاریخی در مملکت ما داشت) و می‌رفتی تو این اتاق با عکس‌ها محاصره و گیج می‌شدی.

سعید راد بعد از جدایی از همسر اولش در سال ۱۳۵۴ و در ۲۸ سالگی برای بار دوم با همکار زن خود نوش آفرین که یکی از بازیگران و خواننده‌های مطرح آن زمان بود ازدواج کرد.

اما زندگی نوش آفرین و سعید راد هم بعد از ۱۷ سال به جدایی ختم شد و نوش آفرین بعد از جدایی ایران را به مقصد هندوستان ترک کرد. نوش آفرین هم اکنون ساکن آمریکا است. سعید راد و نوش آفرین فرزندی نداشتند.

سعید راد درباره زندگی شخصی‌اش می‌گوید: پدرم از اعضای حزب توده و سیاسی بود و پیش از انقلاب ترور شد. این بازیگر سینما درباره دوران ممنوع التصویری‌اش در سینمای ایران تاکید کرد: اصلا دوست ندارم خروجم از ایران را به یاد بیاورم. بگذارید راحت بگویم من تنها بازیگری بودم که بعد از انقلاب ۷ فیلم پرفروش بازی کردم و در واقع محبوبیت اصلی ام را از پس از انقلاب به دست آوردم و هیچ گونه مسئله‌ای هم نداشتم که ممنوع الکار یا ممنوع الچهره شوم. من در خارج نیز هیچ گاه به اصطلاح ساکم را باز نکرده و همیشه در حال مهاجرت بودم و مجبور بودم کار‌های فرعی کنم تا زندگی ام را حفظ کنم. زمانی که مرا ممنوع الکار کردند حیرت زده شدم، چرا که در اوج فعالیت و پختگی بودم.

ازدواج اول

سعید راد در دوران جوانی ازدواج کرد و از همسرش صاحب یک دختر و یک پسر شد که در حال حاضر در کانادا هستند، راد و همسرش بعد از مدتی از یکدیگر جدا شدند. اطلاعات چندانی از آن رابطه در دست نیست و خودشم تمایلی به بازگوی آن نداشت.

سعید راد

ازدواج دوم سعید راد با نوش آفرین

سعید راد در سال ۱۳۵۴ وقتی ۲۸ ساله بود برای بار دوم با همکار زن خود خانم «نوش آفرین» که آن زمان جز بازیگران و خواننده‌های مشهور بود ازدواج کرد. فاطمه عبدی گَلَنگَشی با نام هنری نوش آفرین متولد ۱۳۳۵ دراستان گیلان و روستای گَلَنگَش، دهستان خورگام واقع در بخش عمارلوی شهر رودبار به دنیا آمد. این خواننده و بازیگر ایرانی مقیم آمریکا است.

فاطمه عبدی گَلَنگَشی با نام هنری نوش‌آفرین، در فروردین ۱۳۳۵ در استان گیلان و در روستای گَلَنگَش، دهستان خورگام، واقع دربخش عمارلوی شهر رودبار زاده شد.

کودکی

در دوره کودکی پدر و مادرش از یک دیگر جدا شدند. او فرزند نخست خانواده اسـت و چهار خواهر و دو برادر دارد کـه حاصل ازدواج دوباره پدرش هستند. خانواده‌اش از اوایل دوران کودکی او بـه تهران مهاجرت کردند ودر خیابان قصرالدشت ساکن شدند. او در مدرسه ترانه می خواند و مورد تشویق دیگران قرار می گرفت.

آغاز مسیر هنری

درسال ۱۳۵۱ و در سن شانزده سالگی، هنگامیکه در دبیرستان کیوان واقع در خیابان مرتضوی تهران مشغول بـه تحصیل بودو هم زمان دریک شرکت مشغول بکار بود، در پی خواندن یک آگهی از جانب استودیو پیام مبنی بر نیاز بـه یک چهره جدید جوان جهت ایفای نقش دریک فیلم سینمایی بـه دفتر این استودیو رفت.

نام آن فیلم شورش بودو قرار بود رضا میرلوحی آنرا کارگردانی کند. در میان تعداد زیاد دختران جوان متقاضی بدلیل شباهت ظاهری نوش‌آفرین با آفرین «آفرین عبیسی» کـه پیش از این هنرپیشه سینما بودو در آن زمان بدلیل ازدواج از هنرپیشگی دست کشیده بود، مورد توجه فیلمبردار فیلم ایرج صادق‌پور کـه اتفاقاً همسر آفرین بود، قرار گرفت.

نوش‌آفرین بدلیل شرایط سخت استودیو از جمله تعهد با سفته صد هزار تومانی از شرکت در فیلم شورش منصرف شد. در همان سن بـه کمک فریدون خشنود خوانندگی را آغاز کرد. پس از مدتی توسط یدالله شیراندامی هنرپیشه مشهور آن زمان کـه از دوستان پدرش بود، برای بازی در فیلم قصه ماهان معرفی شد.

شروع فعالیت هنری نوش‌آفرین با توجه بـه معیار هـای آن زمان جامعه ایران بعد ها برایش دردسرساز شد.

شهرت با خوانندگی

از طریق آقای خشنود به حسن شماعی زاده معرفی شد و قرار بود آهنگ تو آن کوه بلندی را بخواند که وسط کار آقای شماعی زاده آهنگ را به گوگوش داد

با این حال با آهنگی بنام پیچک از فریدون خشنود توانست خیلی زود مورد توجه قرار بگیرد

تا انقلاب اسلامی در ۱۵ فیلم سینمایی بازی کرد که آخرین آن فیلم برهوت در سال ۱۳۵۷ بود که دی ماه همین سال ضبط آن تمام شد و هیچ وقت به اکران نرسید. کنار بازیگری آلبوم های فریاد و خاطره ها ۱، ۲ و ۳ را هم منتشر کرد.

ماجرای طلاق سعید راد و نوش‌آفرین

نوش آفرین پس از ۱۷ سال زندگی با سعید راد ایران را به قصد هندوستان ترک کرد و از سعید راد جدا شد بعدا علت جدایی را سخت گیری و حسادت زیاد سعید راد خواند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا