آخرین آمار تب دنگی در کشور اعلام شد +جزییات

بر اساس اعلام یکی از مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون بیش از هزار نفر در ایران به تب دنگی مبتلا شده‌اند.

به گزارش اقتصاد ایران به نقل از ایسنا؛ قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا به امروز ۱۰۷۳ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور گزارش شده، اظهار کرد: بررسی‌ها بیانگر این است که ۸۶۳ مورد از مجموع ابتلا به این بیماری انتقال محلی و سایر موارد نیز وارداتی است.

وی گفت: ۸۶۳ مورد از بیماری تب دنگی به صورت انتقال محلی است که ۱۳ مورد در هرمزگان و سایر موارد برای شهر چابهار است.

عامل انتقال تب دنگی

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه «پشه آئدس» عامل انتقال تب دنگی است، توضیح داد: پشه آئدس، در کشور حضور دارد و شرایط محیطی برخی مناطق کشور برای تکثیر پشه مناسب است.

مرادی با بیان اینکه از انتشار و گسترش بیماری تب دنگی می‌بایست جلوگیری کنیم، اظهار کرد: وزارت بهداشت توانسته است که دو سروتیپ بیماری تب دنگی را در شهر چابهار تشخیص دهد. ما در وزارت بهداشت می‌بایست شرایط را به نحوی کنترل کنیم تا از ورود سروتیپ‌های دیگر این بیماری جلوگیری کنیم.

این اپیدمیولوژیست گفت: وزارت بهداشت، تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا سیستم بهداشتی و درمانی کشور برای مقابله با تب دنگی آمادگی داشته باشد.

مرادی گفت: بهسازی محیط، بهترین مداخله برای مقابله با بیماری تب دنگی محسوب می‌شود. وزارت بهداشت نیز برای شناسایی بیماران و انجام اقدامات مداخله‌ای تلاش می‌کند.

به گزارش اکوایران،  تب دِنگی نام یک بیماری ویروسی است که به آن تب دنگ، تب دانگ و تب استخوان‌شکن هم می‌گویند. این بیماری از طریق پشه‌ای به نام پشهٔ آئِدِس به انسان منتقل می‌شود. این پشه که به ببر آسیایی شناخته می‌شود در مناطق استوایی جهان به‌ویژه آسیای جنوب شرقی از جمله مالزی دیده می‌شود.

این بیماری گسترش زیادی یافته و تلفات انسانی زیادی برجای گذاشته‌ است. علائم این بیماری سردرد، کمردرد و پشت درد، تب معمولاً شدید و در برخی موارد خارش و جوش در قسمت‌های مختلف بدن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا