فوری/ برکناری زاکانی جدیتر شد!
رییس کمیته نظارت شورای شهر اظهار کرد: شهردار در جلسات شورا دارای حامیان و مخالفان قوی است و من به صراحت اعلام می کنم که از عملکرد او منتقد هستم.
به گزارش اقتصادایران، علیرضا زاکانی یکی از شش نامزد انتخاباتی در چهاردهمین دوره ریاست جمهوری بود او که نتوانست در این مسیر موفق باشد حالا خبرهایی از احتمال برکناری او از شهرداری تهران به گوش می رسد.
سوده نجفی در دویست و چهل و هشتمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه در جلسه گذشته تذکری در مورد آذین بندی شهری تهران به مناسبت ماه محرم داشتم، گفت: پس از تذکر بنده اقدامات بهتر و بیشتری صورت گرفت که باید از اهتمام سازمان زیباسازی تقدیر کرد اما از نکته ای سوء برداشت شده؛ بنده مخالف برافراشتن پرچم امام حسین (ع) نیستم و من در مورد عدم نصب این پرچم ها صحبت کردم.
وی افزود: در اعیاد رسمی، ملی و مذهبی می توان پرچم های جمهوری اسلامی ایران را به تعداد بیشتر در فضاهای مختلف نصب کرد و هیچ اشاره ای به جایگزینی این پرچم ها نشده است. متأسفانه برخی افراد و برخی مدیران شهرداری در تفسیر از این موضوع اشتباه برداشت کردند.
نجفی تأکید کرد: بهتر است افراد به جای اظهارنظرهای زودهنگام در مورد آیین نامه های مربوطه تحقیق و مطالعه داشته باشند.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم با بیان اینکه جایگاه هایی رسمی برای نصب پرچم داریم که سه اندازه دارد، یادآور شد: در تدوین قانون پرچم بنده حضور داشتم و می دانم که اندازه مصوب دارند. پرچم جمهوری اسلامی که مقابل وزارت خانه ها و سفارت خانه ها برافراشته می شود، در مواقع عزا نیمه بر افراشته می شود اما در دیگر نقاط شهر برای اعلام عزا و شادی نصب می شود که استانداردها نیز رعایت نمی شود.
وی افزود: ما مصوبه ای برای پرچم های رسمی داشتیم که البته کسی دست به آنها نزده است. ما مصوبه ای نیز در دوره چهارم داشتیم که در مورد پرچم های شهرداری در مناطق مختلف است. وقتی ۳۰ پرچم روی یک پل نصب می شود باید حتما یک مورد پرچم جمهوری اسلامی به عنوان شاخص وجود باشد.
ناصر امانی هم با بیان اینکه مشاهدات ما نشان می دهد که همه پرچم های مقدس جمهوری اسلامی از عرشه پل ها جمع آوری شده و حتی یک پرچم هم نیست، اظهار کرد: در گذشته تمام پرچم ها پرچم جمهوری اسلامی بوده که برداشته شده و به درستی پرچم عزا نصب شده اما می توانستند یک پرچم جمهوری اسلامی را همچنان نصب مگه دارند تا این موضوع پیش نیاید که تعارضی و تناقضی بین این دو پرچم وجود دارد. امیدواریم این روند اصلاح شود.
وی با بیان اینکه ما تماس های زیادی درخصوص اتوبوس های خطوط تندرو داشتیم، تصریح کرد: دستگاه های کارتخوان در ایستگاه ها یا وجود ندارند یا فعالیت نمی کنند. این موضوع در خط میدان راه آهن تا تجریش که یکی از مهمترین خطوط است و بیشترین حجم مسافران را دارد، دیده می شود.
امانی همچنین خاطرنشان کرد: شهروندانی که مقید هستند می گویند شماره حسابی اعلام شود تا مبالغ را پرداخت کنند. راننده ها هم حق دریافت پول نقل را ندارند و مردم نیز پول نقد به همراه ندارند. مدیرعامل سازمان فاوا گفت که این مسئولیت بر عهده آنها نیست و درست است و باید معاونت حمل و نقل و ترافیک امکانات را خریداری و نصب کند.
وی افزود: آیا این موضوع در تراز شهرداری تهران که مدعی است هوشمندسازی را توسعه داده، است؟ از شهرداری می خواهیم هرچه سریعتر این دستگاه ها را نصب و مشکل را حل کند.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه بر اساس آنچه پرسیدیم گفتند قطعی دستگاه ها نادر است، یادآور شد: شرکت واحد اتوبوسرانی باید دستگاه ها را نصب کند و گزارش آن را سریعتر تهیه و ارائه کند. هم فاوا و هم شرکت واحد از هم در این مورد گلایه داشتند. ما تذکر کتبی می دهیم که موضوع را حل کنند.
در این جلسه مهدی اقراریان هم با اشاره به رفتارهای شهردار تهران در عرصه های گوناگون، اظهار کرد: اگر آقای زاکانی کار خوبی را انجام بدهند، روی شورا اثر دارد و قطعا رفتارها روی شورا بی اثر نیست.
وی افزود: وقتی شهردار اصطلاح طلبان در زندگی شخصی خود با مشکل مواجه شد و اتفاقی تلخ افتاد، اینگونه نبود که روی شورا و شهرداری اثر نگذاشته باشد و اقدامات و رفتار شهردار در تمامی عرصه ها بر شورا و شهرداری تأثیر می گذارد و مردم نمی بینند که چه کسی به آقای زاکانی رأی داده یا نداده و چه کسی مخالف است و یا موافق؟ به آقای زاکانی در خصوص رفتارها تذکر می دهیم
اقراریان با بیان اینکه ای کاش شهر تهران همچون ایام انتخابات در نظافت مورد توجه قرار می گرفت، تصریح کرد: شهرداری در خصوص قرارداد دو میلیارد دلاری جلسه ای برگزار کرد و ابهاماتی که وجود داشت توضیح داده شد و برطرف شد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: شهروندان از شرایط تهویه در مترو به ویژه خط ۲ مشکل داشتند که باید این مسئله برطرف شود.
اقراریان با بیان اینکه نمی توان نسبت به دغدغه ۱۵۰ هزار هموطن در مورد شهردار تهران بی تفاوت بود، یادآور شد: انتخاب و عزل شهردار بر عهده شوراست و مطابق قانون عزل آقای زاکانی به ۱۴ رأی نیاز دارد. اگر هموطنان این موضوع را دنبال می کنند باید اعلام کنم که شهردار در شورا موافقین و مخالفین جدی دارد و بنده صراحتا می گویم که منتقد ایشان هستم. در همین دوره مدیریتی عزل شهردار در شهرهای دیگر اتفاق افتاده و چیز عجیبی نیست اما با توجه به مدت زمان کم باقی مانده تا پایان مدیریت شهری، ممکن است عزل شهردار تبعاتی داشته باشد و اگر قرار بر تغییر باشد باید مراتب آن سنجیده شود.
منبع: اکوایران