درآمد از همستر کامبت؛ رویا یا واقعیت؟
ضربه بزن، درآمد کسب کن؛ این شعار بازیهایی است که این روزها روی شبکه اجتماعی تلگرام داغ شده و با تجربه موفق ناتکوین، حالا به تب اجتماعی در همستر کمبات دامن زده است.
به گزارش اقتصاد ایران، ضربه بزن، درآمد کسب کن؛ این شعار بازیهایی است که این روزها بازارشان روی شبکه اجتماعی تلگرام داغ شده و با تجربه موفق ناتکوین(یک بازی کریپتویی دیگر که به اتمام رسید)، حالا به تب اجتماعی در همستر کامبت دامن زده است. اما آیا همستربازها به آرزوهایشان میرسند؟
چندماه پیش که روبات تلگرام ناتکوین (یک بازی کریپتویی دیگر که به اتمام رسید) با شعار «ضربه بزن، درآمد کسب کن» در فضای مجازی معرفی شد، بسیاری از کاربران آن را جدی نگرفتند؛ بهخصوص که شعار اصلی این بازی در ابتدا «هیچچیز» و «احتمالا هیچچیز» بود.
در ادامه اما، سکههایی که کاربران این بازی بهدست آورده بودند بهعنوان یک میمکوین در بازار ارزهای مجازی فهرست شد و صرافیهای بزرگ بستر معاملات آن را فراهم کردند و کاربران موفق شدند سکههایشان را که با ضریب یکهزارم به ناتکوین تبدیل شده بود، به شیوههای مختلف به رمزارزهای دیگر و پول نقد تبدیل کنند و این تلنگری بود به همه کاربران که قبلا این بازی را جدی نگرفته بودند؛ تلنگری که قدرت آن به سونامی هجوم کاربران به بازی همسترکامبت و سایر بازیهای مشابه انجامید.
دلیل ظهور بازیهای تلگرامی
در دنیای اینترنت، اهمیت اصلی برند به تعداد کاربران وابسته است. این موضوع، اصل و اساس پیدایش اپها و بازیهایی است که در ازای پاداشهای گوناگون، سعی در جذب انبوه کاربر دارند. در فضای عادی، فلان بانک برای اینکه اپلیکیشن بانکداری مجازی خود را معرفی کند، در یک دوره، در ازای ثبتنام مشتری، حساب او را رایگان شارژ میکند و در بازیهای تلگرام، با استفاده از ظرفیت بازار رمزارزها، کاربر را با وعده پاداش رمزارزی جذب میکنند.
چرا مردم همسترباز شدند؟
بازی همستر در ایران با اتکا به ماجرای ناتکوین بسیاری را به کسب درآمد آسان و قابلتوجه امیدوار کرد؛ حس عقب افتادن از دیگران، باعث میشود اغلب افراد تابع رفتار موجی شوند و مانند هجوم ۴سال پیش به بورس، به یک بازی تلگرامی بپیوندند.مجموعه این شرایط سبب شد ضریب پیوستن ایرانیها به بازار رمزارز بالاتر از میانگین جهانی باشد و فقط در چندماه، یکمیلیون کاربر جدید به یک صرافی ایرانی رمزارز اضافهشدهاست.
منبع: همشهری آنلاین