فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان اعلام شد
به گفته مدیر عامل شرکت سپردهگذاری مرکزی، سهام عدالت متوفیان از طریق ۸ کارگزاری منتخب به وراث آنها منتقل میشود.
به گزارش اقتصاد ایران، در چند ماه اخیر اخبار متفاوتی درباره سهام عدالت و نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان شنیدهایم. در جدیدترین گزارش به جزییات آن میپردازیم.
از سال ۱۳۸۴ که سهام عدالت به ۶ دهک کم درآمد اختصاص یافت تا کنون ۳میلیون و ۷۰۰ نفر از سهامداران فوت کردهاند، برای تعیین تکلیف ورثه این سهامداران با همکاری قوه قضاییه، سازمان ثبت احوال، سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت سپردهگذاری مرکزی و با همکاری کارگزاریهای منتخب بورس قرار است این سهام به صورت قهری به ورثه منتقل شود.
در این زمینه محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی، جزییات فرآیند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث آنها را تشریح کرد و گفت: وراث سهام عدالت برای دریافت جدول زمانبندی و تشکیل پرونده باید به درگاه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir و برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای این طرح ملی به رسانههای رسمی مراجعه کنند.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی گفت: با تلاش متخصصان و کارشناسان شرکت سپردهگذاری مرکزی، سامانه انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث با نام میراث آماده بهرهبرداری است، به طوری که این سامانه تستهای فنی، امنیتی و پایداری خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
وی افزود: در مرحله نخست این طرح با مشارکت تمامی شعب ۸ شرکت کارگزاری مفید، آگاه، پارسیان، بانک سامان، بانک ملت، بانک ملی، اقتصاد بیدار و مبین سرمایه در سراسر کشور آغاز خواهد شد.
باغستانی با بیاناینکه همایش تشریح فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث با حضور نمایندگان بیش از ۱۰۰ کارگزاری برگزار شده است، تصریح کرد: سایر شرکتهای کارگزاری و دفاتر الکترونیک قضایی نیز در آینده نزدیک به فرآیند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث افزوده خواهند شد تا ارائه خدمات به ذینفعان این طرح ملی در سراسر کشور افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی در اختیار داشتن برگه انحصار وراثت و سجامی بودن یکی از وراث را از مهمترین مدارک برای مراجعه به شرکتهای کارگزاری اعلام کرد و گفت: این شرکت در این فرآیند از سرخطهای شماره دار، هیچ پیامکی ارسال نخواهد کرد و مردم نباید به این گونه پیامکها توجه کنند.
وی خاطر نشان کرد: وراث سهام عدالت برای دریافت جدول زمانبندی و تشکیل پرونده باید به درگاه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir و برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای این طرح ملی به رسانههای رسمی مراجعه کنند.
بر اساس آخرین اطلاعات، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کردهاند که زیر ساختهای لازم برای تعیین تکلیف انتقال سهام این تعداد متوفی فراهم شده است و در روزهای آتی با رونمایی سامانه میراث، این طرح ملی وارد مرحله عملیاتی میشود.